• Dinsdag - Vrijdag
    10u00 - 12u30 | 14u00 - 17u00

  • Zaterdag
    10u00 - 17u00

DAKGOTEN

MET EEN STEVIGE DAKGOOT MAAKT REGEN GEEN KANS 

Duurzame en onderhoudsvriendelijke dakgoten

Daken en dakgoten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door duurzame en onderhoudsvriendelijke dakgoten te plaatsen maakt u het geheel van uw dak helemaal af. Laat u bovendien bijstaan in de keuze van de materialen zodat u zeker bent dat u het interessantste alternatief kiest. 

Materiaalkeuze: koper, zink, PVC of Trespa

Koper is erg populair voor het vervaardigen van dakgoten. Het luxueuze uitzicht, de diefstalgevoeligheid, het duurzame karakter en de meerwaarde die het materiaal aan uw huis biedt, zijn maar enkele van de belangrijkste troeven. Gaat u liever voor een goedkopere variant? Bekijk dan de opties voor het plaatsen van een zinken dakgoot. Als u wilt kunnen kiezen tussen verschillende kleuren die perfect bij de uitstraling van uw huis passen, dan is PVC meer uw ding. 

Tot slot bieden we Trespa® aan, een materiaal dat de voordelen van alle voorgaande varianten combineert. Het is extreem weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen zure regen. Bovendien kan vuil er niet op hechten doordat het oppervlak glad en poriënvrij is en is het materiaal brandbestendig. Wat dacht u van een natuurlijke look of houtlook met nerfstructuur? Of heeft u liever een metallic look die naadloos aansluit bij het moderne karakter van uw woning? Trespa® is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, is bijzonder onderhoudsvriendelijk en gaat jaren mee. Kortom: dit duurzame materiaal is uiterst geschikt voor outdoor gebruik. 

Contact

Vakkennis is nodig om een perfect afgewerkte dakgoot te plaatsen of te herstellen en om u te adviseren wat betreft de materiaalkeuze. Dakwerken Van de Kerkhof Cis is daarom uw ideale go-to. Wilt u een nieuwe dakgoot plaatsen of een bestaande dakgoot of dakoversteek vervangen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend plaatsbezoek, inclusief vakkundig advies en een offerte voor de effectieve uitvoering van de werken.