• Dinsdag - Vrijdag
    10u00 - 12u30 | 14u00 - 17u00

  • Zaterdag
    10u00 - 17u00

ISOLATIE

DAKISOLATIE, WIJ LATEN U NIET IN DE KOU STAAN 

Bespaar op uw eindrekening

De meeste energie verdwijnt bij ondermaats geïsoleerde huizen via het dak. Uw huis is een groot oppervlak en warme lucht stijgt, dus uw dak is de eerste plek in huis om extra isolatie te voorzien. Waarom zou u zelf aan deze arbeidsintensieve klus beginnen als u de werken ook kunt uitbesteden aan een geroutineerde vakman die het werk binnen de kortste keren voor u voltooit? Naast het feit dat goede isolatie uw energiefactuur verlaagt, houdt dakisolatie ook hinderlijk straatlawaai buiten. We realiseren dit door zowel de binnen- als buitenkant te isoleren. Onze specialisten zijn vertrouwd met de meest recente technieken en plaatsen een sterk isolerende laag zowel langs binnen als langs buiten. 

Geen dak te hoog, geen klus te zwaar

Wanneer we een schuin dak isoleren, brengen we langs de binnenzijde van het dak isolatiemateriaal aan. Zo is ook meteen de eerste stap gezet om in de toekomst uw zolder verder te laten afwerken en er bijvoorbeeld een volwaardige extra slaapkamer of speelzolder van te maken. Als professionele dakwerker is geen hoekje of kantje van het dak onbereikbaar, u kunt dus zeker zijn van het feit dat uw dak efficiënt en volledig wordt geïsoleerd. Bij Dakwerken Van de Kerkhof Cis leveren we nooit half werk! 

Contact

Uw dak laten isoleren door een vakman garandeert een snelle en nauwkeurige afwerking en bespaart u heel wat tijd en risico’s. We bespreken onze service en onze werkwijze graag met u, dus aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis bezoek en een vrijblijvende offerte.