• Dinsdag - Vrijdag
    10u00 - 12u30 | 14u00 - 17u00

  • Zaterdag
    10u00 - 17u00

DAKWERKEN

DUURZAME EN BETAALBARE DAKHERSTELLINGEN 

Uw dakspecialist in Turnhout

Dakwerken Van de Kerkhof Cis plaatst nieuwe daken, plaatst of vervangt dakgoten en dakoversteken en isoleert uw dak zonder enige moeite. Heeft u een dringende herstelling aan uw dak uit te voeren of moeten uw dakgoten dringend worden uitgekuist? Voor alle werken op of aan uw dak in de omgeving Turnhout kunt u onze ervaring inschakelen. Voor uw dakbekleding werken we met allerlei materialen zoals pannen of leien voor schuine en hellende daken en asfalt voor platte daken. We plaatsen ook nieuwe platte daken en bedekken ze met PVC of roofing. 

Eén vakman, meerdere dakwerken

Kiezen voor Dakwerken Van de Kerkhof Cis is kiezen voor één vakman. Van de plaatsing en vervanging van uw dakgoten tot het uitkuisen ervan; we doen het allemaal. Dankzij de vakkundigheid van onze experten hoeft u niet langer zelf op uw dak te kruipen voor dakwerken allerhande. Heeft het gestormd, moeten er dakpannen verlegd worden of lekken gedicht worden? Contacteer ons telefonisch voor dringende herstellingen en reken erop dat we in de omgeving van Turnhout onmiddellijk ter plaatse zijn. 

Contact

Voor vervangingen van bestaande structuren of voor een nieuw dak komen we eerst ter plaatse voor een vrijblijvende kennismaking, een correcte opmeting en een duidelijke offerte. Voor meer informatie of voor het beantwoorden van uw vragen kunt u ons steeds contacteren. Wij staan u met plezier te woord!