• Dinsdag - Vrijdag
    10u00 - 12u30 | 14u00 - 17u00

  • Zaterdag
    10u00 - 17u00

RENOVATIE

DAKEN DIE ALLE STORMEN TROTSEREN 

Een brede expertise in dakrenovatie

Voorkom grotere kosten door een regelmatig nazicht van uw dak en door de nodige herstellingen meteen te laten uitvoeren door een echte vakman. Neem dus geen onnodige risico’s en laat uw dak tijdig onder handen nemen door een professionele dakwerker als Van de Kerkhof Cis. Alleen door beroep te doen op een echte vakman bent u zeker dat uw dakwerken veilig uitgevoerd worden en dat de herstellingen duurzaam zijn. Onze specialisten nemen alle voorzorgsmaatregelen om veilig op daken te werken en kunnen zich zo volledig concentreren op de uit te voeren herstellingen om betrouwbaar en nauwkeurig vakwerk te leveren. 

Tijdig een dak herstellen kan u veel tijd, zorgen en kosten besparen. Zeker waterlekken kunnen aanzienlijke schade aan uw huis toebrengen. Enkele pannen of leien terug op hun plaats leggen of de schouw bekleden met lood om de waterdichtheid te garanderen, zijn dakherstelwerken die we snel kunnen uitvoeren om uw goede nachtrust niet in het gedrang te brengen. 

Contact

Liggen er enkele pannen los, lekt er regenwater tegen uw gevel of zijn de naden van uw schouw niet langer waterdicht? Geen probleem! Bij Dakwerken Van de Kerkhof Cis zijn we in Turnhout en omgeving snel ter plaatse om alle nodige reparaties uit te voeren aan de dakbekleding, de schouw of de dakgoten en dakoversteken. Stel uw herstellingen niet langer uit en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Voor dringende dakherstellingen kunt u ons makkelijk telefonisch bereiken via het nummer 0478 83 97 07.